Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Tataráček

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 29866x
Tataráček

Nátierka na hrianky, ktorá nahrádza pravý tatarák.

vytlačiť recept Tataráček
recept Tataráček sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

5 dkg cesnak
1 kg paradajka
5 dkg soľ

Postup prípravy receptu

Paradajky nadrobno nakrájame alebo pomelieme na mäsovom mlynčeku s veľkými otvormi. K paradajkám pridáme soľ a prelisovaný cesnak, všetko premiešame a vložíme do pláteného vrecka (utierky). Zavesíme tak, aby mohla tekutina voľne odkvapkávať a necháme do druhého dňa. Druhý deň môžeme tataráček konzumovať. Tataráček vydrží v chladničke bez problémov týždeň. Prípadne ho možno sterilizovať. Možno použiť aj na chlieb s maslom.

Komentáre k receptu Tataráček (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty