Syrové slimáky
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 141224x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 balíček | lístkové cesto |
na ozdobu: | |
Rasco | |
na potření: | |
1 ks | vajcia |
náplň: | |
300 g | plátkový eidam |
200 g | tavený syr |
Postup prípravy receptu
Lístkové cesto necháme rozmraziť a rozvaľkáme na 2 - 3 tenké obdĺžnikové pláty. Cesto pomažte taveným syrom a poukladáme plátky eidamu. Cesto zabalíme ako roládu a valček nakrájame na 2 cm hrubé kúsky. Tie kladieme na papier na pečenie, reznou plochou nadol a pomažte vajíčkom a ľahko posypeme rascou. Pečieme do ružova pri 150 ° C. Hotové šneky podávame teplé alebo studené. Teplé sú lepšie.