Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Sviečkové na slanine, hubách a zeleri

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 139610x
Sviečkové na slanine, hubách a zeleri

Plátky mäsa na slanine budú voňať po pomletého hubách a zdravom zeleru.

vytlačiť recept Sviečkové na slanine, hubách a zeleri
recept Sviečkové na slanine, hubách a zeleri
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

  korenie mleté
  muka
1 ks cibula
1/4 ks zeler
  soľ
  Rasco
4 ks roštenec hovädzie
4 lyžice huby sušené
  slanina

Postup prípravy receptu

Slaninu nakrájame na kocky a necháme ju rozškvařit. Pridáme cibuľu a rýchlo ju osmažíme. Mäso narežeme naklepeme, osolíme, obalíme v múke a opečieme na cibuľu z oboch strán. Pridáme rascu, namočené a rozdrvené huby, nastrúhaný zeler a dusíme domäkka.

Komentáre k receptu Sviečkové na slanine, hubách a zeleri (1 komentár)

  • Vaše méno 23.August 2012 23:20

    Tak roštenec, alebo SVIEČKOVÁ, napísali ste SVIEČKOVÉ

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty