Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Švajčiarska omeleta

  • hlavné chody
  • švýcarská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 127046x
Švajčiarska omeleta

Omeleta vhodná ako hlavný chod.

vytlačiť recept Švajčiarska omeleta
recept Švajčiarska omeleta sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžička rozpustené maslo
1 lyžica strúhanka
100 g eidam
2 lyžice smotana
maslo na vymastenie
4 ks vajcia
1 ks pór

podľa chuti:

soľ
mleté biele korenie

Postup prípravy receptu

Teflónovou panvicu ľahko potrieme maslom. Pór očistíme a nakrájame na tenké kolieska. Vajcia rozšľaháme so smotanou, soľou, korením a rozpusteným maslom. Do vaječnej zmesi vmiešame kolieska póru, strúhanku a syr a vytvoríme hustejšiu hmotu, ktorú nalejeme na rozohriatu panvicu a smažíme do zrazenia omelety. Švajčiarskou omeletu podávame s tmavým chlebom a zeleninou.

Komentáre k receptu Švajčiarska omeleta (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty