Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Studená polievka z cmaru

  • polievky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 5398x
Studená polievka z cmaru

Osviežujúci polievku z cmaru so zeleninou podávame nielen v letných dňoch, ale napríklad aj ako desiatu alebo večeru pri dodržiavaní redukčnej diéty.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Studená polievka z cmaru
recept Studená polievka z cmaru sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks veľká zelená paprika
400 ml cmar
čerstvý petržlen
1 zväzok reďkovky

podľa chuti:

mleté biele korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Papriku umyjeme, osušíme a na suchej panvici opečieme zo všetkých strán. Tenkú šupku olúpeme, papriku zbavíme jadierok a nakrájame na kúsky. Reďkovky očistíme, polovicu nakrájame na plátky a zvyšné guličky nasekáme na kúsky. Petržlenovú vňať jemne nasekáme. Cmar s paprikami a reďkovkami mixujeme 2 minúty, pridáme soľ, korenie a časť zelenej petržlenovej vňate. Ešte krátko premixujeme a rozdelíme do misiek. Zelenú studenú polievku z cmaru zdobíme kolieskami reďkoviek a zvyškom petržlenu. Polievku z cmaru podávame dobre vychladenú s tmavým pečivom.

Komentáre k receptu Studená polievka z cmaru (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty