Strapaté kari rezne
- hlavné chody
- slovenská kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 64103x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
vegeta | |
500 g | kuracie prsia |
1 lyžička | karí korenie |
3 ks | vajcia |
5 lyžíc | solamyl |
soľ | |
1 plechovka | šampiňóny |
mleté biele korenie | |
kremžská horčica |
Postup prípravy receptu
Kuracie mäso nakrájame na rezance ako na čínu, pridáme vajcia, soľ, vegetu, mleté biele korenie, 1,5 lyžice kremžské horčica, šampiňóny nakrájané na plátky, karí a 5 lyžíc solamylu. Všetko dobre premiešame a odložíme do chladničky na 3-4 hodiny . Potom kladieme lyžicou zmes na panvicu s rozpáleným olejom a opekáme z oboch strán dozlatista. Podávame so zemiakovým šalátom, alebo inak upravenými zemiaky.