Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Steaky z diviaka na cesnaku

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 43537x
Steaky z diviaka na cesnaku

Jednoduché a chutné steaky z diviačia.

vytlačiť recept Steaky z diviaka na cesnaku
recept Steaky z diviaka na cesnaku
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice olej
500 g chudé mäso z diviačia
8 strúčikov cesnak
2 lyžice korenie divočina

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na menšie steaky a dáme cez noc (lepšie dlhšie) naložiť do marinády, ktorú pripravíme zmiešaním oleja, korenia a cesnaku. Ďalší deň opečieme na panvici - nie je treba už žiadneho ďalšieho tuku, ani soľ. Až máme mäso pekne do červena prepečené, servírujeme steaky z diviačia so zemiakmi alebo zemiakovou kašou.

Komentáre k receptu Steaky z diviaka na cesnaku (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty