Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Srbská čorba

  • hlavné chody
  • srbská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 34692x
Srbská čorba

Tá chuť je naozaj vynikajúci, určite tento recept vyskúšajte!

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Srbská čorba
recept Srbská čorba sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice kečup
25 dkg bravčové mäso
1 ks cibula
1 ks petržlen
4 guličky celé nové korenie
olej
3 ks bobkový list
1/2 ks zeler
soľ
hladká múka
1 ks Mrkva
mletá sladká paprika
1 šálek hrasok
1 pohár lečo
1 ks paradajkový pretlak
4 ks zemiaky
mletý korenie

Postup prípravy receptu

Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Nakrájame cibuľu na kocky a osmažíme ju na oleji, vmiešame mäso a opečieme ho. Pridáme papriku, soľ, zalejeme chybou a varíme. Až bude mäso takmer mäkké, pridáme zvyšné korenie, všetku zeleninu nakrájanú na kocky, lečo, hrášok, pretlak a kečup a varíme do zmäknutia. Zo srbskej Corby vyberieme bobkové listy a nové korenie, zahustíme múkou rozmiešanou vo vode a už len krátko povaríme. Srbskou čorba podávame s čerstvým pečivom alebo podľa chuti.

Komentáre k receptu Srbská čorba (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty