Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Španielsky bravčový plátok

  • hlavné chody
  • španělská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 142864x
Španielsky bravčový plátok

Rezne na víne s ryžou. Recept vydá na 4 porcie jedla.

vytlačiť recept Španielsky bravčový plátok
recept Španielsky bravčový plátok sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

olej na vyprážanie
100 g šunka
2 ks ciule
100 ml červené víno
soľ a korenie
2 strúčiky cesnak
600 g bravčová stehno
3 ks paradajka
sterilizované zelené olivy
10 g hladká múka

Postup prípravy receptu

Bravčovú stehno nakrájame na plátky, ktoré mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Ešte je potrieme roztlačeným cesnakom a zaprášime múkou.

Na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán a vyberieme na nahriate taniere. Na panvicu vložíme na plátky pokrájanú cibuľu a paradajky. Sprudka opečieme a pridáme šunku pokrájanú na rezance. Miešanky zalejeme vínom. Vložíme opečené rezne a necháme prejsť varom.

Mäso ozdobíme olivami a podávame s ryžou.

Komentáre k receptu Španielsky bravčový plátok (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty