Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Španielsky bravčový plátok

  • hlavné chody
  • španělská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 142739x
Španielsky bravčový plátok

Rezne na víne s ryžou. Recept vydá na 4 porcie jedla.

vytlačiť recept Španielsky bravčový plátok
recept Španielsky bravčový plátok sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks ciule
100 ml červené víno
soľ a korenie
2 strúčiky cesnak
600 g bravčová stehno
3 ks paradajka
sterilizované zelené olivy
10 g hladká múka
olej na vyprážanie
100 g šunka

Postup prípravy receptu

Bravčovú stehno nakrájame na plátky, ktoré mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Ešte je potrieme roztlačeným cesnakom a zaprášime múkou.

Na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán a vyberieme na nahriate taniere. Na panvicu vložíme na plátky pokrájanú cibuľu a paradajky. Sprudka opečieme a pridáme šunku pokrájanú na rezance. Miešanky zalejeme vínom. Vložíme opečené rezne a necháme prejsť varom.

Mäso ozdobíme olivami a podávame s ryžou.

Komentáre k receptu Španielsky bravčový plátok (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty