Smotanový dip s pestom
- omáčky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 25427x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
soľ | |
50 g | eidam vcelku |
1 kelímok | kyslá smotana |
2 lyžičky | rajčiakovej pesto |
Postup prípravy receptu
Eidam nastrúhame na jemnom strúhadle. Kyslu smotanu vlejeme do misky, pridáme paradajkové pesto, nastrúhaný syr a podľa chuti osolíme. Smotanový dip s pestom pred podávaním necháme vychladiť. Podávame len v mištičke, v ktorej namáčame grilovanú zeleninu, zemiaky, kúsky mäsa apod Dip s pestom môžeme pridať pokojne aj na tanier a podávať miesto diabolské alebo tatárskej omáčky.