Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Smotanové rezy Margot

  • múčniky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 145475x
Smotanové rezy Margot

Rezy Margot, ako názov napovedá, sú, okrem iného, zo šľahačky a čokoládové tyčinky. Chutia výborne a ich príprava je naozaj jednoduchá.

vytlačiť recept Smotanové rezy Margot
recept Smotanové rezy Margot sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

cesto:

1/2 hrnku olej
2 hrnky hladká múka
1/2 hrnku mlieko
1 balíček prášok do pečiva
1 balíček vanilkový cukor
2 ks vajcia
100 g čokoláda Margot
250 ml šľahačka
1 hrnek cukor múčka

na potření:

ľubovoľný džem

Postup prípravy receptu

Do misy nastrúhame čokoládu Margot. Pridáme, múku, práškový cukor, vanilkový cukor, prášok do pečiva a nespevnenej zmes premiešame. Prilejeme šľahačku, olej, mlieko a znovu dôkladne zamiešame. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný hlboký plech, alebo do väčšej okrúhle koláčové alebo tortovej formy. Smotanové rezy Margot pečieme v predhriatej rúre asi 35 minút. Upečené smotanové rezy Margot necháme vychladnúť, potom ich potrieme pikantným džemom a pocukrujeme. Odporúčam džem z červeného alebo čiernych ríbezlí. Ak je ozdobíme ešte šľahačkou, získame výborný zákusok.

Komentáre k receptu Smotanové rezy Margot (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2014 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt