Smotanové langoše
- chuťovky
- maďarská kuchyňa
- recept zobrazen: 72934x
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
cesto: | |
250 ml | vlažné mlieko |
400 g | hladká múka |
1/2 kelímku | kyslá smotana |
1 kocka | droždie |
1 lyžička | soľ |
podľa potreby: | |
olej na vyprážanie |
Postup prípravy receptu
Z mlieka, droždia, kyslej smotany, múky a soli spracujeme cesto. Cesto na langoše zabalíme do fólie alebo igelitového sáčku a uložíme ho na 3 - 4 hodiny do chladničky. Z odleženého cesta urobíme len tak rukami placky. Z jednej dávky ich urobíme asi šesť. Smotanové langoše vyprážame v rozpálenom oleji. Potom už langoše ochucujú podľa chuti cesnakom, kečupom, tatarka, salámou alebo syrom. Osobne rozotrie cesnak s olejom a tým langoše potierame. Potom pridáme kečup, tatarku a syr. Hotové smotanové langoše ihneď podávame.
Komentáre k receptu Smotanové langoše (1 komentár)
-
Smotanové langoše
05.May 2012 17:22
ahoj dccvoeme Langoše.27,90 € dcvemiemie kememye ekeie nuetoe dcvkeente fkenie jimie jieni 1reo dcvkenete genienu dcvlemie giemie kmiee hiene heieyentroemid cienue BIILA dcvemie ekemie kemie sdcvemue kemie dcvienyent dcvle e hemiemke jgkememee jiemiemi dcvke e hiemie ieieme jeeme gieiej iemnie emie nueienye jie teienie kemi dcvkeme keme ejenue dcve e henje kenue hieyekie jemuemoete jienye jiemie pa