Smažené knedle
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 127216x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | houskový knedlík |
5 - 6 lyžíc | kečup |
olej na vyprážanie | |
10 dkg | syr eidam |
8 plátkov | šunkovú salámu |
trojobal: | |
strúhanka | |
hladká múka | |
1 - 2 ks | vajcia |
Postup prípravy receptu
Žemľové knedle nakrájame na 16 plátkov. Syr nastrúhame a zmiešame s kečupom. Pripravíme si trojobal. Natrieme vždy jeden plátok knedle zmesou a položíme plátok salámy. Priklopíme druhým plátkom knedle. Takto pripravené knedle obalíme v trojobale. Obalené knedle smažíme na oleji. Vyprážané knedle podávame teplé a so zeleninou podľa chuti.