Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Smažená vínna klobása

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 147041x
Smažená vínna klobása

Klobásy obalené v múke vyprážame v oleji a podávame s kašou alebo zemiakmi. Môžeme obaľovať iv trojobale.

vytlačiť recept Smažená vínna klobása
recept Smažená vínna klobása sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

80 g olej
600 g klobása vínna
150 ml vývar
  muka hladká

Postup prípravy receptu

Vínnej klobásu rozdelíme na porcie, zatočíme, upevníme špajlí, obalíme v múke av oleji klobásu opekáme z oboch strán. Pred dopečením podlejeme klobásy trochou vývaru a na tanieri je šťavou polievame.

Komentáre k receptu Smažená vínna klobása (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty