Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Smažená vínna klobása

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 146074x
Smažená vínna klobása

Klobásy obalené v múke vyprážame v oleji a podávame s kašou alebo zemiakmi. Môžeme obaľovať iv trojobale.

vytlačiť recept Smažená vínna klobása
recept Smažená vínna klobása sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

  muka hladká
80 g olej
600 g klobása vínna
150 ml vývar

Postup prípravy receptu

Vínnej klobásu rozdelíme na porcie, zatočíme, upevníme špajlí, obalíme v múke av oleji klobásu opekáme z oboch strán. Pred dopečením podlejeme klobásy trochou vývaru a na tanieri je šťavou polievame.

Komentáre k receptu Smažená vínna klobása (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty