Semienkový chlieb z domácej pekárne
- prílohy
- česká kuchyňa
- recept zobrazen: 55713x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
3 ks | ľanové semienka (veľká odmerka) |
120 g | ražná chlebová múka |
1 štipka | Rasco |
1 ks | cukor (malá odmerka) |
1 ks | obyčajný Celaskon |
6 g | droždie |
3 ks | tekvicové semienka (veľká odmerka) |
400 g | chlebová pšeničná múka |
1 lyžička | olej |
3 ks | soľ (malá odmerka) |
20 g | sušená zemiaková kaša |
380 ml | voda |
1 štipka | chlebovej korenie |
3 ks | slnečnicové semienka (veľká odmerka) |
2 lyžičky | jablčný ocot |
Postup prípravy receptu
Všetky uvedené suroviny dáme do nádoby z domácej pekárne. U pekárne ETA SIESTA pečieme semínkový chlieb na program klasik, farba stredná a veľkosť 1. Semínkový chlieb z domácej pekárne už len nakrájame. Podávame ako prílohu.