Segedínsky guláš 2
- hlavné chody
- maďarská kuchyňa
- doba prípravy: 120min.
- recept zobrazen: 76926x
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžička | Vegeta (Podravka) |
3 ks | veľké cibule |
1 štipka | soľ |
500 g | kyslej kapusty |
50 g | sadlo |
0,5 l | vývar na podlievanie |
250 ml | sladkej smotany |
hladká múka na zahustenie | |
1 lyžička | mletá paprika |
1 lyžička | Rasco |
600 g | bravčového mäsa |
1 lyžička | korenie |
Postup prípravy receptu
Nakrájanú cibuľku osmažíme na masti dozlata. Pridáme na kocky nakrájané mäso, papriku, soľ, korenie, rasca a trošku vegety. Pod pokrievkou dusíme cca 30 minút za občasného podlievania vývarom. Ako je mäso polomäkké, pridáme kyslú kapustu a necháme dusiť ešte približne hodinu, až sa mäso rozpadá. Potom zalejeme smotanou. Ak sa nám zdá guláš riedky, zahustíme ho múkou. Podávame s knedľou alebo chlebom.
Komentáre k receptu Segedínsky guláš 2 (4 komentáre)
-
VAS
14.March 2023 05:51
Documents Cloned cardsBanknotes dollar / euro Pounds Driver's License, Passport, ID, IELTS, TOEFL, VISA, Birth Certificate, School Diplomas, Marriage, US GREENCARD, SSN and many more Email ( lifiben@gmail.com ) whatsapp +1540 2680762
-
Vaše méno
25.February 2020 16:55
dobri recept
-
Beata
18.July 2019 11:53
Ja do gulášu kmín nedávam,zato hodne majoránky,bez nej si segedín neviem predstaviť
-
lena racova
11.September 2013 09:03
moze to byt vyborne !!!!!!!!!!!!!!!!