Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Segedínsky guláš 2

  • hlavné chody
  • maďarská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 72857x
Segedínsky guláš 2

Pravý guláš z bravčového.

vytlačiť recept Segedínsky guláš 2
recept Segedínsky guláš 2 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 8x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

0,5 l vývar na podlievanie
250 ml sladkej smotany
hladká múka na zahustenie
1 lyžička mletá paprika
1 lyžička Rasco
600 g bravčového mäsa
1 lyžička korenie
1 lyžička Vegeta (Podravka)
3 ks veľké cibule
1 štipka soľ
500 g kyslej kapusty
50 g sadlo

Postup prípravy receptu

Nakrájanú cibuľku osmažíme na masti dozlata. Pridáme na kocky nakrájané mäso, papriku, soľ, korenie, rasca a trošku vegety. Pod pokrievkou dusíme cca 30 minút za občasného podlievania vývarom. Ako je mäso polomäkké, pridáme kyslú kapustu a necháme dusiť ešte približne hodinu, až sa mäso rozpadá. Potom zalejeme smotanou. Ak sa nám zdá guláš riedky, zahustíme ho múkou. Podávame s knedľou alebo chlebom.

Komentáre k receptu Segedínsky guláš 2 (1 komentár)

  • lena racova 11.September 2013 09:03

    moze to byt vyborne !!!!!!!!!!!!!!!!

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt