Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Šašlikov z bravčovej panenky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 39189x
Šašlikov z bravčovej panenky

Křehoučká naložené bravčová panenka na špajľu.

vytlačiť recept Šašlikov z bravčovej panenky
recept Šašlikov z bravčovej panenky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks pikantná klobása
2 ks bravčová panenka
2 ks väčšie cibule

marináda:

8 guličiek nové korenie
1 kelímok kyslá smotana
8 guličiek čierne korenie
3 ks bobkový list
1 ks veľká cibuľa
150 g majonéza

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

olej na vymastenie

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na kúsky asi 50g veľké a naložíme. Marinádu si pripravíme zmiešaním kyslej smotany, majonézy, nahrubo nakrájané cibule a korenia. V tejto hmote mäso dobre premiešame a necháme odležať do druhého dňa. Druhý deň mäso opláchneme a striedavo napichujeme na špajľu s kúskom cibule a klobásou. Olúpanú cibuľu aj klobásky si vopred nakrájame. Šašlikov z bravčovej panenky naukladáme na vymastený pekáčik a pod pečiace fóliou pečieme asi 30 minút na 200 ° C. šašlikov z bravčovej panenky podávame napríklad s opečeným zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Šašlikov z bravčovej panenky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty