Sacher torta
- dezerty
- rakouská kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 71908x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 pohár | džem marhuľový |
150 g | maslo |
1 ks | šľahačka |
1 balíček | poleva čokoládová |
6 ks | vajcia |
150 g | cukru bozkáva |
150 g | muka hladká |
150 g | čokoláda na varenie |
Postup prípravy receptu
Z múky, cukru, masla, žĺtkov a rozpustené čokolády vymiešame cesto, do ktorého jemne vmiešame sních z bielkov. Zmes výlete do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Pečieme 30 minút pri 200 - 250 ° C. Po vychladnutí tortu rozrežeme pozdĺžne na 3 diely. Jednu stranu dvoch dielov natrieme džemom a uložíme späť na seba. Nakoniec celú tortu potrieme čokoládovou polevou, necháme v chlade stuhnúť a dozdobíme šľahačkou.
Komentáre k receptu Sacher torta (2 komentáre)
-
nnnmmm
30.October 2017 05:10
kkkkkkkkkkkkkkkkkk
-
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :D
17.January 2014 16:31
Sem napisajte vaš komentár.