Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Sacher torta

  • dezerty
  • rakouská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 71923x
Sacher torta

Svetoznámy čokoládovú tortu.

vytlačiť recept Sacher torta
recept Sacher torta sa mi páči
(Recept sa páči celkom 4x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

150 g cukru bozkáva
150 g muka hladká
150 g čokoláda na varenie
1 pohár džem marhuľový
150 g maslo
1 ks šľahačka
1 balíček poleva čokoládová
6 ks vajcia

Postup prípravy receptu

Z múky, cukru, masla, žĺtkov a rozpustené čokolády vymiešame cesto, do ktorého jemne vmiešame sních z bielkov. Zmes výlete do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Pečieme 30 minút pri 200 - 250 ° C. Po vychladnutí tortu rozrežeme pozdĺžne na 3 diely. Jednu stranu dvoch dielov natrieme džemom a uložíme späť na seba. Nakoniec celú tortu potrieme čokoládovou polevou, necháme v chlade stuhnúť a dozdobíme šľahačkou.

Komentáre k receptu Sacher torta (2 komentáre)

  • nnnmmm 30.October 2017 05:10

    kkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :D 17.January 2014 16:31

    Sem napisajte vaš komentár.

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty