Rytiersky hnev
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 95479x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
3 ks | čili paprička |
500 g | bravčová stehno |
1 lyžica | ligurček |
1 lyžička | korenie |
2 ks | paprika |
2 ks | veľká cibuľa |
1 štipka | muka |
1 lyžička | soľ |
1 plechovka | nakladaná paradajka |
podľa potreby: | |
olej |
Postup prípravy receptu
Cibuľku olúpeme, nakrájame na polovičky a ďalej na prúžky. Nakrájanú cibuľu osmažíme na oleji domäkka. Mäso očistíme, nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a pridáme ligurček. Pridáme k cibuľke a osmažíme. Pridáme naložené paradajky, chilli papričky, umyté papriky nakrájané na prúžky a všetko dusíme domäkka. Bravčové rezančeky so zeleninou a korením zaprášime múkou a necháme ešte asi 5 minút dusiť. K receptu rytiersky hnev sa ako príloha najlepšie hodí hranolky, chleba alebo tortilla.