Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rytiersky hnev

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 95479x
Rytiersky hnev

Recept na ostré masové rezančeky. Použijeme bravčové mäso.

vytlačiť recept Rytiersky hnev
recept Rytiersky hnev sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 ks čili paprička
500 g bravčová stehno
1 lyžica ligurček
1 lyžička korenie
2 ks paprika
2 ks veľká cibuľa
1 štipka muka
1 lyžička soľ
1 plechovka nakladaná paradajka

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Cibuľku olúpeme, nakrájame na polovičky a ďalej na prúžky. Nakrájanú cibuľu osmažíme na oleji domäkka. Mäso očistíme, nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a pridáme ligurček. Pridáme k cibuľke a osmažíme. Pridáme naložené paradajky, chilli papričky, umyté papriky nakrájané na prúžky a všetko dusíme domäkka. Bravčové rezančeky so zeleninou a korením zaprášime múkou a necháme ešte asi 5 minút dusiť. K receptu rytiersky hnev sa ako príloha najlepšie hodí hranolky, chleba alebo tortilla.

Komentáre k receptu Rytiersky hnev (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty