Rýchly katov bič
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 6860x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 ks | paradajka |
olej | |
1 ks | cibula |
1 ks | žltá paprika |
2 strúčiky | cesnak |
podľa chuti: | |
soľ | |
4 porcie | bravčové mäso |
mleté chilli korenie |
Postup prípravy receptu
Zeleninu očistíme. Cibuľu nakrájame na rezance, cesnak na plátky, papriky na rezance a paradajky na kúsky. Cibuľu osmažíme na oleji. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a na rezance nakrájané mäso. Zmes osolíme, prisypeme chilli. Keď sa mäso zatiahne, prilejeme vodu a dusíme. Keď je mäso skoro mäkké, pridáme na rezance nakrájanú papriku a potom paradajky. Rýchly katův bič dusíme, kým paprika nezmäkne. Rýchly katův bič podávame s ryžou alebo hranolky.