Rýchle rizoto
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 138552x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
5 ks | ryža vo varných vreckách |
3 lyžice | maslo |
1 balíček | mrazený hrášok s mrkvou a kukuricou |
kečup | |
500 g | kuracie mäso |
soľ | |
2 lyžičky | Vegeta papriková |
2 ks | cibula |
200 g | syr |
korenie | |
3 lyžice | olej |
Postup prípravy receptu
Najprv si dáme variť ryžu podľa návodu na krabičce.Její príprava trvá asi 20 min. Mäso nakrájame na malé kocky a prudko opražíme na oleji.Osolíme a okoreníme Vegeta. Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme dozlatista na másle.Přidáme zeleninu, ktorú nemusíme rozmrazovať a miešame , kým zelenina "nepovolí" a neprohřeje sa. Potom ju zmiešame s uvarenou ryžou a usmaženým mäsom. Rizoto dochutíme korením a pred podávaním ešte posypeme strúhaným syrom a pokvapkáme kečupom. Vhodnou prílohou je šalát z čerstvej zeleniny.
Komentáre k receptu Rýchle rizoto (1 komentár)
-
Vaše méno
04.February 2011 14:36
to kde ste zobrali ten nazov