Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rýchla rybičková nátierka

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25683x
Rýchla rybičková nátierka

Nátierka, ktorú za 10 minút pohostíte nečakanú návštevu.

vytlačiť recept Rýchla rybičková nátierka
recept Rýchla rybičková nátierka sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 ks sterilizovaná uhorka
soľ
2 lyžice horčica s korením
100 g tvrdý syr
1 konzerva sardinky pikant v olivovom oleji
1 ks cibula
1 kelímok nátierkové maslo (150g)

na ozdobu:

paradajka
žltá paprika

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno, môžeme použiť aj červenú. Do misky vsypeme cibuľu, "rozbi" maslo a vidličkou premiešame s pikantnými sardinky vrátane oleja. Syr aj uhorky nastrúhame nahrubo a primiešame do nátierky. Potom vmiešame horčicu a nátierku podľa chuti prisolíme; nie je potreba moc. Rýchlu zo sardiniek nátierku natrieme na plátky sendviča, slnečnicového alebo toastového chleba alebo na kolieska rožkov. Môžeme ozdobiť kúskom papriky alebo rajčiaka.

Komentáre k receptu Rýchla rybičková nátierka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty