Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rybie filé na cibuľke

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 65906x
Rybie filé na cibuľke

Rýchlo pripravené jedlo z filé a cibuľové nezahušťované omáčky.

vytlačiť recept Rybie filé na cibuľke
recept Rybie filé na cibuľke sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 balíček mrazené rybie filé
1 ks veľká cibuľa

podľa chuti:

korenie diabolská zmes
grilovacie korenie
soľ
Rasco
mletá sladká paprika

podľa potreby:

maslo

príloha:

čínskej kapusty
pálivý dresing

Postup prípravy receptu

Základom receptu je okrem mrazeného filé tiež množstvo cibule. Hneď na začiatok si ju olúpeme, rozkrojíme na štvrtky a nakrájame na mesiačiky. Počas dusenia sa nám jednotlivé vrstvy samy oddelí. Na panvici rozohrejeme maslo, vložíme osolenej filé, zasypeme cibuľou, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou. Po krátkom podusené posypeme rascou, mletou paprikou, diabolskou zmesou a grilovacím korením. Filé dusíme do tej doby, než sa nám voda vyparí a zostane nám len zmäknuté cibuľa a trochu omáčky. Rybie filé na cibuľke podávame s omytými listami čínskej kapusty, přikusujeme chlieb. Vhodné ako rýchla a ľahká večera.

Komentáre k receptu Rybie filé na cibuľke (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty