Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rybí paprikáš

  • hlavné chody
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63944x
Rybí paprikáš

Zaujímavá úprava rybieho filé.

vytlačiť recept Rybí paprikáš
recept Rybí paprikáš
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 dl smotana
1 lyžica mletá sladká paprika
1 ks cibula
1 lyžica hladká múka
800 g rybie filé
2 lyžice maslo

podľa chuti:

mleté čierne korenie
citrónová šťava
soľ

Postup prípravy receptu

Filé pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a dáme asi na hodinu odležať do chladu. Zatiaľ jemne nakrájame olúpanú cibuľu, speníme ju na masle, primiešame papriku a krátko zamiešame. Mierne podlievame a dusíme na malom plameni. Na tento základ vložíme rybie filé a po 10-tich minútach zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku. Rybie filé dusíme domäkka, omáčku dochutíme citrónovou šťavou a soľou. Rybie paprikáš podávame s ryžou alebo haluškami.

Komentáre k receptu Rybí paprikáš (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty