Rybí hamburger
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 7420x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
6 ks | rybie prsty |
2 ks | Mleté žemľa |
2 listy | čínskej kapusty |
2 plátky | plátkový syr |
na potření: | |
kečup | |
maslo | |
podľa potreby: | |
olej na vyprážanie |
Postup prípravy receptu
Olej rozohrejeme a rybie prsty osmažíme po oboch stranách dozlata. Na papierovom obrúsku necháme odsať prebytočný tuk. Žemle rozkrojíme, potrieme po oboch stranách maslom a spodná žemľu ešte kečupom. Položíme vždy 3 rybie prsty, menšie list šalátu, znovu pokvapkáme kečupom a nakoniec položíme plátkový syr. Priklopíme. Rybie hamburgery necháme na minútu prehriať v mikrovlnnej rúre, aby syr roztopil a podávame.