Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Ryba s petržlenovou strúhankou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 24384x
Ryba s petržlenovou strúhankou

Výborná a jednoduchá alternatíva vyprážané ryby bez vyprážania.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Ryba s petržlenovou strúhankou
recept Ryba s petržlenovou strúhankou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 balíčku toustový chlieb
1 svazeček petržlen
80 g syr
2 lyžice maslo
2 lyžice mlieko
2 lyžice olivový olej
2 ks vajcia

podľa chuti:

600 g rybie filé

Postup prípravy receptu

V robote rozmixujeme petržlen, chleba a syr. V miske rozmiešame vajce a mlieko. Maslo rozpustíme. Osolenú rybu obalíme vo vajíčku, potom v strúhanke. Strúhanku poriadne pritlačíme. Rybu s petržlenovou strúhankou položíme na plech na papier na pečenie. Pokvapkáme zmesou oleja a masla a pečieme na 250 ° C asi 20 minút. Rybu s petržlenovou strúhankou podávame s prílohou podľa chuti.

Komentáre k receptu Ryba s petržlenovou strúhankou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty