Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rožok s párkom zapečený v alobale

  • predjedlá
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 139770x
Rožok s párkom zapečený v alobale

Jednoduché lacné hlavné jedlo, alebo teplý predkrm.

vytlačiť recept Rožok s párkom zapečený v alobale
recept Rožok s párkom zapečený v alobale sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks rožok
4 plátky syr
1 lyžička sardelová pasta
1 lyžica maslo
4 ks párok

Postup prípravy receptu

Rožky pozdĺžne narežeme, ale nedořízneme. Z hornej časti rožku vydlabeme striedku a vložíme do nej párok. Spodnú časť potrieme maslom a sardelovou pastou. Syr pozdĺžne rozrežeme a úzke plátky vložíme do rezu na párok. Môžeme použiť aj hrubo strúhaný syr. Rožky zabalíme do alobalu, dáme do predhriatej rúry na 200 ° C a zapekáme 8 minút. Rožok s párkom zapečený v alobale servírujeme na tanieri priamo v alobale, ktorý len narežeme, alebo odhrnieme. Podávame s kečupom alebo horčicou podľa chuti.

Komentáre k receptu Rožok s párkom zapečený v alobale (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt