Rožok s párkom zapečený v alobale
- predjedlá
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 145706x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 ks | párok |
4 ks | rožok |
4 plátky | syr |
1 lyžička | sardelová pasta |
1 lyžica | maslo |
Postup prípravy receptu
Rožky pozdĺžne narežeme, ale nedořízneme. Z hornej časti rožku vydlabeme striedku a vložíme do nej párok. Spodnú časť potrieme maslom a sardelovou pastou. Syr pozdĺžne rozrežeme a úzke plátky vložíme do rezu na párok. Môžeme použiť aj hrubo strúhaný syr. Rožky zabalíme do alobalu, dáme do predhriatej rúry na 200 ° C a zapekáme 8 minút. Rožok s párkom zapečený v alobale servírujeme na tanieri priamo v alobale, ktorý len narežeme, alebo odhrnieme. Podávame s kečupom alebo horčicou podľa chuti.