Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rozlietané vtáčiky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 138276x
Rozlietané vtáčiky

Varianta španielskych vtáčikov.

vytlačiť recept Rozlietané vtáčiky
recept Rozlietané vtáčiky
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 ks kyslá uhorka
1 ks vajcia
1 ks cibule (veľká)
2 lyžičky horcica
1 kocka masox
soľ
600 g hovädzie zadné
2 lyžice muka
100 g mäkký saláma
4 lyžice olej

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na plátky. Tie naklepeme, osolíme, potrieme horčicou a obalíme v múke. Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. V tlakovom hrnci rozpálime olej, plátky po oboch stranách opečieme, pridáme nakrájanú cibuľu, masox, zalejeme 3 dl vody, hrniec uzavrieme a dusíme 40 minút. Medzitým si uvaríme vajcia natvrdo, schladíte, olúpeme a spolu s uhorkami a salámou nakrájame. Potom hrniec otvoríme, do šťavy pridáme vajcia, uhorky a saláma. Prehrejeme. Podávame s ryžou.

Komentáre k receptu Rozlietané vtáčiky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty