Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rozárčino údené stehno

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 133604x
Rozárčino údené stehno

Kurča patrí určite medzi najčastejšie pripravované mäso vo kope našich domácností. Tu je ďalší recept s výbornou chuťou.

vytlačiť recept Rozárčino údené stehno
recept Rozárčino údené stehno sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 kelímky kyslá smotana
1 lyžička pálivá paprika
4 ks údené kuracie stehno
2 lyžičky sladká paprika
1 ks cibula
100 g balkánsky syr
3 lyžice olej

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme, nakrájame na kolieska a na oleji zesklovatíme. Prelejeme ju is tukom na dno zapekacej misky, na ňu rozložíme kuracie stehná, posypeme miešanú paprikou a dáme do rúry piecť na 200 ° C asi na 20 minút. Medzitým nastrúhame balkánsky syr a vmiešame ho do kyslej smotany. Touto zmesou prelejeme stehná a ešte 10 až 15 minút dopekáme. Podávame so zemiakmi, alebo iba zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Rozárčino údené stehno (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty