Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Roštenka s omáčkou s čiernym korením

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 29982x
Roštenka s omáčkou s čiernym korením

Steaky z hovädzej roštenky s omáčkou, ktorú pripravíme zo zeleného korenia a smotany.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Roštenka s omáčkou s čiernym korením
recept Roštenka s omáčkou s čiernym korením
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 plátky hovädzie roštenka - steak
100 ml sladká smotana
2 lyžice nakladaný zelený korenie
100 ml biele víno

podľa potreby:

olej
hotová zápražka

Postup prípravy receptu

Steakové plátky z hovädzej roštenky umyjeme, osušíme a po okrajoch niekoľkokrát narežeme. Potrieme olejom a necháme niekoľko hodín odležať. Na rozpálenom oleji steaky opekáme z každej strany asi 3 minúty. Podľa potreby zmiernime plameň. Potom mäso vyberieme a až teraz osolíme. Výpek zalejeme vínom, vmiešame zelené korenie a povaríme. Podlejeme smotanou a podľa potreby zahustíme trochou hotové zápražku. Sviečkovej s pepřovou omáčkou podávame s opečenými zemiakmi a zeleninovým šalátom

Komentáre k receptu Roštenka s omáčkou s čiernym korením (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty