Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rizoto s rybím mäsom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 130207x
Rizoto s rybím mäsom

Tiež neviete, čo s mäsom, ktoré zostane na rebrách po filetovaní kapra? Vyskúšajte tento recept.

vytlačiť recept Rizoto s rybím mäsom
recept Rizoto s rybím mäsom sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 balíčky ryža vo varných vreckách
mleté čierne korenie
soľ
2 ks cibula
10 dkg anglická slanina
syr tehla
3 ks paprika (zelená, červená)
mletá sladká paprika
3 ks Mrkva
rebrá z kapra
maslo

Postup prípravy receptu

Najprv si dáme variť ryžu podľa návodu. Cibuľu očistíme a nakrájame najemno. Slaninu nakrájame na kocky. Zeleninu očistíme a nakrájame na kúsky. Pritom si povaríme tiež "skelet" - rebrá získavaná vykostením kapra. Asi po desiatich minútach celej vyberieme z vody (vývar môžeme použiť na prípravu polievky), necháme vychladnúť a mäso oberte. Pri krájaní mäsa odstránime aj drobnejšie kosti. Na masle osmažíme cibuľu, pridáme anglickú slaninu (môžeme použiť aj inú údeninu), potom mrkvu a papriku. Ak je mrkva mäkká, pridáme na prehriatie rybie mäso a uvarenú ryžu, osolíme, okoreníme, posypeme mletou červenou paprikou a dobre premiešame. Podávame posypané strúhaným syrom as paradajkami, paprikou alebo s kyslou uhorkou.

Komentáre k receptu Rizoto s rybím mäsom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty