Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rizoto s pečeňou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 20939x
Rizoto s pečeňou

Pečeň na cibuľke s ryžou a hráškom.

vytlačiť recept Rizoto s pečeňou
recept Rizoto s pečeňou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

olivový olej
1 kocka bylinkový bujón
1 konzerva sterilizovaný hrášok
1 ks cibula
300 g jazmínová ryže
300 - 400 g kuracia pečeň

podľa chuti:

čerstvé bylinky
mleté biele korenie
worcestrová omáčka
soľ

Postup prípravy receptu

Pečeň očistíme, nakrájame na kúsky. Cibuľu olúpeme a nasekáme na kocky. Na oleji osmažíme najprv cibuľku, potom pridáme pečeň a podusíme domäkka. Odstavíme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme worcestrem. Medzitým uvaríme jasmínovou ryžu podľa návodu na obale. Do vody vhodíme kocku bylinkového bujónu. Ryžu môžeme rovnako ako pečeň podusiť na cibuľke. Teraz už len všetko premiešame - ryžu s pečeňou, scedeným hráškom a dochutíme. Podľa chuti ešte osolíme, pridáme obľúbené čerstvé bylinky apod Rizoto s pečeňou podávame ako teplý hlavný chod treba sa sterilizované uhorky a krajcom chleba.

Komentáre k receptu Rizoto s pečeňou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty