Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Ríbezľová marmeláda z pekárne

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 29210x
Ríbezľová marmeláda z pekárne

Veľmi jednoduchá príprava domáce marmelády.

vytlačiť recept Ríbezľová marmeláda z pekárne
recept Ríbezľová marmeláda z pekárne sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžička kyselina citrónová
1/2 kg želírovací cukor 2:1
1 kg šťava z ríbezlí

Postup prípravy receptu

Ríbezle vytlačíme v odšťavovači. Šťavu nalejeme do nádoby na pečenie chleba. Pridáme želírovací cukor a kyselinu citrónovú. Ľahko premiešame a pekáreň nastavíme na program jam / džem. Po 80 minútach je program ukončený. Ríbezľovej marmelády naplníme vymyté pohára, pevne uzavrieme a otočíme viečkom nadol. Necháme 5 - 10 minút stáť a otočíme späť. Ríbezľovej marmelády z pekárne používame podľa potreby.

Komentáre k receptu Ríbezľová marmeláda z pekárne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty