Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rezeň Pavlišov

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 129073x
Rezeň Pavlišov

Iste máte radi klasiku - ale bravčový rezeň s knedľou? Kombinácia, ktorá je veľmi chutná a je tradíciou iv našich kuchyniach.

vytlačiť recept Rezeň Pavlišov
recept Rezeň Pavlišov sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 plátky bravčová krkovička
soľ
mleté čierne korenie

na obalenie:

4 lyžice strúhanka
1 ks vajcia
2 lyžice hladká múka

príloha:

250 g kyslá kapusta
houskový knedlík

Postup prípravy receptu

Plátky bravčovej krkovičky naklepeme, kraja nakrojíme. Mäso osolíme a posypeme korením. Potom porcie obalíme v trojobale a na oleji upečieme domäkka. Povaríme si kyslá kapusta, ktoré sčasti zalejeme vodou a môžeme mierne osladiť cukrom. Knedle nakrájame a ohrejeme. Upečené rezne Pavlišov podávame s kyslou kapustou a houskovým knedľou. Knedle a kapusta prelejeme rozpusteným maslom.

Komentáre k receptu Rezeň Pavlišov (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty