Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rezeň naruby so zeleninou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 62950x
Rezeň naruby so zeleninou

Rýchla a jednoduchá príprava bravčového stehna.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Rezeň naruby so zeleninou
recept Rezeň naruby so zeleninou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 strúčiky cesnak
600 g bravčová stehno
1 pohár sterilizovaná zelenina

na obalenie:

100 g strúhanka
2 ks vajcia

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme a potrieme cesnakom. Necháme 5 minút uležať a potom obalíme v strúhanke, ktorú pritlačíme, aby neopadala, av rozšľahaných vajciach. Ihneď smažíme na rozpálenom oleji po oboch stranách dozlata. Rezne naukladáme do pekáča is výpekom oleja a prelejeme zeleninovú zmesí (na šaláty, čalamáda - väčšie poháre) is nálevom. Pečieme prikryté v predhriatej rúre 30 minút na 170 ° C. Jednotlivé porcie mäsa na tanieri obložíme zapečenou zeleninou. Ako prílohu volíme zemiakové krokety.

Komentáre k receptu Rezeň naruby so zeleninou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty