Rezance s orechmi
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 129110x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
500 g | cestoviny (rezance, fleky) |
2 hrste | sekané orechy |
podľa chuti: | |
maslo rozpustené | |
mak mletý | |
cukor múčka |
Postup prípravy receptu
Široké rezance alebo iné cestoviny uvaríme v osolenej vode presne podľa návodu. Scedíme, krátko prepláchneme studenou vodou, pokvapkáme olejom, premiešame a rozdelíme na taniere. Mak pomelieme alebo rozmixujeme napríklad v trieštivé mlynčeka. Zmiešame podľa chuti s práškovým cukrom av silnejšej vrstve nasypeme na rezance spolu s hrubo sekanými orechmi. Nakoniec prelejeme rezance s orechami rozpusteným maslom a môžeme podávať.
Komentáre k receptu Rezance s orechmi (1 komentár)
-
anna
24.March 2012 11:51
je vyborny