Rezance s makom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 138516x
Jednoduchý všedný obed alebo rýchla večera. Naučte sa šetriť si čas a ponúknite rodine tento recept.
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
6 lyžíc | mletý mak |
4 lyžice | cukor múčka |
400 g | široké rezance |
100 g | maslo |
Postup prípravy receptu
Do vriacej a mierne osolenej vody vsypeme široké rezance a uvaríme ich. Po 7 - 10 minútach varu je odstavíme. Pripravíme si vyškvarené maslo. Rezance scedíme a prepláchneme vodou. Servírujeme ich na tanier. Posypeme je zmesou maku a práškového cukru. Rezance s makom nakoniec je prelejeme lyžicou škvařeného masla a ihneď podávame.