Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rezance s krkovičkou na zelenine

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 59946x
Rezance s krkovičkou na zelenine

Recept na rýchlu minútku z bravčového a zeleniny.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Rezance s krkovičkou na zelenine
recept Rezance s krkovičkou na zelenine
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 konzerva fazuľa v slanom náleve
1 svazeček jarná cibuľka
600 g bravčová krkovička
2 ks Mrkva
1 konzerva sterilizovaná kukurica

podľa chuti:

mleté čierne korenie
soľ
mletá sladká paprika

Postup prípravy receptu

Zeleninu očistíme. Mrkvu nakrájame na kolieska, zalejeme vriacou vodou, prikryjeme pokrievkou a necháme zmäknúť. Jarnú cibuľku nakrájame na kolieska. Kukuricu scedíme. Fazuľa zlejeme, prepláchneme a necháme odkvapkať. Krkovičiek podľa potreby očistíme a nakrájame na rezance. Rezance z krkovička okoreníme čiernym korením, paprikou a soľou. V panvici rozohrejeme olej. Vsypeme cibuľku s mäsom a spoločne je restujeme. Až sa mäso zatiahne a zmäkne, pridáme fazuľu s kukuricou a krátko osmažíme. Nakoniec do zmesi vmiešame odkvapkané mrkvu, orestujeme a odstavíme. Rezančeky z krkovička na zelenine rozdelíme na taniere, ozdobíme vňaťou z jarnej cibuľky a ihneď podávame. Vhodnou prílohou je tmavý chlieb.

Komentáre k receptu Rezance s krkovičkou na zelenine (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty