Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Restovaný pstruh na masle

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 140030x
Restovaný pstruh na masle

Obalený pstruh restovaný na masle.

vytlačiť recept Restovaný pstruh na masle
recept Restovaný pstruh na masle sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

50 g maslo
1 ks pstruh
soľ
1 ks citrón
slnečnicový olej

na obalenie:

mletá sladká paprika
hladká múka
mletá štipľavá paprika

Postup prípravy receptu

Pstruha umyjeme a osušíme. Pokvapkáme citrónom, osolíme a necháme mäso chvíľu odležať. V hladkej múke rozmiešame mletú sladkú papriku a štipku pálivej papriky. Do pstruha vložíme plátok masla a obalíme ho v okorenené hladkej múke. Na panvici rozohrejeme maslo s trochou oleja a pstruhy z oboch strán opečieme. Mäso môžeme aj grilovať na vonkajšom grile alebo v rúre. Najlepšie prílohou sú opečené zemiaky, zeleninový šalát alebo čerstvá bageta.

Komentáre k receptu Restovaný pstruh na masle (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty