Rafaelo z bielej čokolády
- cukrovinky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 15649x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
50 ml | kokosový likér |
mandle | |
200 g | biela čokoláda |
100 g | maslo |
100 g | kokos |
100 g | cukor múčka |
na obalenie: | |
kokos |
Postup prípravy receptu
Mandle sparíme, olúpeme a necháme dobre preschnúť. Rozměklý maslo vymiešame s cukrom. Vmiešame na jemno nastrúhanú čokoládu, kokos aj likér a vypracujeme tuhšie, málinko lepivé cesto. Cesto rozdelíme asi na 40 kúskov. Do každého kúsku zabalíme tonzile, v dlaniach vytvarujeme guličku a obalíme ju v kokose. Guličky kladieme na tácku a necháme ich v chlade zatuhnout. Rafaelo z bielej čokolády môžeme tiež dávať do malých papierových košíčkov.