Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Rafaelo z bielej čokolády

  • cukrovinky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 13608x
Rafaelo z bielej čokolády

Jednoduché kokosové guľky s mandlí vnútri.

vytlačiť recept Rafaelo z bielej čokolády
recept Rafaelo z bielej čokolády sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

50 ml kokosový likér
mandle
200 g biela čokoláda
100 g maslo
100 g kokos
100 g cukor múčka

na obalenie:

kokos

Postup prípravy receptu

Mandle sparíme, olúpeme a necháme dobre preschnúť. Rozměklý maslo vymiešame s cukrom. Vmiešame na jemno nastrúhanú čokoládu, kokos aj likér a vypracujeme tuhšie, málinko lepivé cesto. Cesto rozdelíme asi na 40 kúskov. Do každého kúsku zabalíme tonzile, v dlaniach vytvarujeme guličku a obalíme ju v kokose. Guličky kladieme na tácku a necháme ich v chlade zatuhnout. Rafaelo z bielej čokolády môžeme tiež dávať do malých papierových košíčkov.

Komentáre k receptu Rafaelo z bielej čokolády (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty