Račniči bez tyče
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 75min.
- recept zobrazen: 14308x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
60 dkg | bravčové stehno bez kosti |
3 balíčky | mrazená zelenina lečo |
60 dkg | kuracie prsia |
1/2 lyžičky | mleté čierne korenie |
1 fľaša | menšie kečup |
2 lyžičky | soľ |
30 dkg | anglická slanina |
Postup prípravy receptu
Slaninu nakrájame nadrobno, mäso nakrájame na kocky. Mäso i slaninu dáme do pekáča, osolíme, okoreníme a pridáme celý kečup. Vmiešame mrazené lečo. Všetko dobre premiešame. Ražniči pečieme na maximum v plynovej rúre 1 / 2 hodiny zakryté a 1 / 2 hodiny odkryté, aby sa vypekla všetka voda z mrazenej zeleniny. Ražniči bez tyčí podávame s ryžou alebo hranolky.
Komentáre k receptu Račniči bez tyče (1 komentár)
-
anka
31.January 2012 00:02
Kečup býva rôznej hmotnosti. Aký tám dávate?