Pudingové rezy so škoricou
- dezerty
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 127147x
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
cesto: | |
20 dkg | hladká múka |
4 ks | vajcia |
1 dl | olej |
1 ks | prášok do pečiva |
20 dkg | cukor |
náplň: | |
3 ks | vanilkový puding |
5 lyžíc | cukor |
1 l | mlieko |
náplň 2: | |
2 ks | vanilkový cukor |
2 ks | kyslá smotana |
náplň 3: | |
1 ks | šľahačka |
Postup prípravy receptu
Recept na Pudingový rezy so škoricou. Cesto: 4 vajcia, 20dkg cukru krupice. 20dkg hl. múky, 1 prášok do pečiva, 1 dcl oleja. Celé vajcia vyšľaháme s cukrom, potom pridáme olej a múku s práškom do pečiva. Vylejeme na vyšší plech vyložený papierom na pečenie. Uvaríme puding: 1 l mlieka, 3 vanilkové pudingy, 5 PL cukru. Ešte horúci puding nalejeme cik cak na cesto, vyrovnáme stierkou a až teraz dáme všetko piecť na cca 20-25 minút na 180 ° C. Na upečený len ľahko vychladol múčnik navrstvíme 2 kyslej smotany zmiešané s 2 vanilkovým cukrom. Po vychladnutí som potrela 1 ušľahanú šľahačkou Dr Oetker z prášku, ozdobila vidličkou a posypala cez sitko škoricou. Pred podávam je možné dozdobiť na šľahačku ovocím (môžeme použiť čerstvé jahody a bude to vynikajúce).
Komentáre k receptu Pudingové rezy so škoricou (12 komentárov)
-
Lucia
27.February 2018 14:32
Skvelý!!!
-
Ivana
19.October 2016 17:11
Vynikajúci koláč, dnes som ho piekla a posmakovali sme si :-)
-
moni
28.January 2015 19:52
Wil zeker elke zich maak lekke
-
monnik
28.January 2015 16:58
Lesje buchti CeA
-
Tothova marie
13.April 2014 13:42
Super to je dobrota!!!
-
Tothova marie
13.April 2014 13:12
Sem napisajte vaš komentár.
-
Vaše méno
13.April 2014 13:11
Super to je dobrota!!!
-
monika mitasova
06.March 2014 17:38
tto je dobrota
-
patcia
03.October 2013 11:06
Sem napisajte vaš komentár.
-
Kamil
25.February 2013 14:12
Je to dobrota.
-
Dominika
09.October 2012 19:51
Hm,, tieto recepty sú velmi dobré rada by som si ich vyskúšala ale tak aby mi aj pomáhala mamina alebo moja tetka;)
-
Gabriela Šurinová
01.May 2011 22:18
Je naozaj výborný robíme ho už dlho fajný šťavnatý.