Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pstruh v trojobale

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 68567x
Pstruh v trojobale

Ochutnali ste už pstruha vyprážaného v trojobale? Nebojte sa práve tejto úpravy, chutí výborne!

vytlačiť recept Pstruh v trojobale
recept Pstruh v trojobale sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 lyžice soľ
2 lyžice maslo
4 ks pstruh

podľa potreby:

olej na vyprážanie

trojobal:

8 lyžíc hladká múka
1 - 2 ks vajcia
8 - 10 lyžíc strúhanka

Postup prípravy receptu

Porcie pstruha očistíme a opláchneme vodou. Potom je dobre celej osolíme - nielen vonkajšiu časť, ale aj zvnútra. Pripravíme si hladkú múku, rozmiešané vajcia a strúhanku. Pstruhy postupne obalíme v múke, vajci a strúhanke. Prsty dobre strúhanku pritlačíme, aby sa pri smažení a obracanie pstruha neoddelil. Na panvici si rozpálime olej s lyžicou masla a pstruhy osmažíme. Pstruhy v trojobale podávame s varenými zemiakmi a dopĺňame je pikantnými dresingy, kolieskami cibule a čerstvou alebo nakladanú zeleninou.

Komentáre k receptu Pstruh v trojobale (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty