Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pstruh s červenou fazuľou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 60627x
Pstruh s červenou fazuľou

Vynikajúce rybie mäso - presnejšie pstruh potočný. Vyskúšajte ho na červených fazuli!

vytlačiť recept Pstruh s červenou fazuľou
recept Pstruh s červenou fazuľou
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 plechovka sterilizovaná červená fazuľa
2 lyžice olivový olej na vyprážanie
4 lyžičky soľ
2 lyžice olivový olej
3 strúčiky cesnak
4 štipky mletý korenie
4 - 6 lyžíc korenie na ryby
4 ks pstruh
1 lyžica maslo na smaženie

Postup prípravy receptu

Pstruha zbaveného vnútorností dobre očistíme a umyjeme vodou. Necháme odkvapkať. Mäso dobre prosolíme, okoreníme, z vonkajšej aj vnútornej strany posypeme koreniacou zmesou na ryby a pokvapkáme olivovým olejom - opäť z vnútornej i vonkajšej strany. Necháme chvíľu odležať. Na hlbšej panvici dáme rozohriať olej s lyžicou masla a vložíme pstruhy. Opečieme je z jednej strany - prikryté pokrievkou. Potom ryby opatrne otočíme a posypeme nadrobno krájeným cesnakom. Tesne pred dokončením vsypeme červená fazuľa (is nálevom) a necháme ich pod pokrievkou prehriať. Pstruh s červenou fazuľou podávame s varenými zemiakmi, vzniknutú omáčku prilievame. Vhodný je ako doplnok cesnakový dresing a čerstvá zelenina.

Komentáre k receptu Pstruh s červenou fazuľou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty