Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pstruh na cibuli a cesnaku

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 128612x
Pstruh na cibuli a cesnaku

Veľmi rýchly a pritom slávnostné obed alebo večera. Nič nepokazíte, keď pstruha ochutíte cesnakom.

vytlačiť recept Pstruh na cibuli a cesnaku
recept Pstruh na cibuli a cesnaku
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 strúčiky cesnak
1 ks Mrkva
citrónová šťava
maslo
2 ks cibula
4 ks pstruh
olivový olej

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie

príloha:

zemiaky

Postup prípravy receptu

Pstruhy dobre umyjeme, osušíme. Potom ryby osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom. Necháme ich chvíľu uležať. Na rozpálený olej s maslom vložíme pripravené pstruhy a opečieme je maximálne 5 minút. Po otočení ryby zasypeme krúžky cibule a plátky cesnaku. Pokvapkáme citrónom a poukladáme kúsky masla. Pre spestrenie pridáme kolieska mrkvy. Prikryjeme pokrievkou a necháme asi 10 minút opekať. Pstruha na cibuľu a cesnak podávame s varenými zemiakmi.

Komentáre k receptu Pstruh na cibuli a cesnaku (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty