Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Provensálsky šalát

  • šaláty
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 145289x
Provensálsky šalát

šalát (i hlavné jedlo) pre 4 osoby

vytlačiť recept Provensálsky šalát
recept Provensálsky šalát sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

korenie
bazalka
1 lyžica rastlinný olej
soľ
2-3 lyžíc olivový olej
200 g baklažán
570 g sterilizovaná Zlatá kukurice Bonduelle (2 konzervy 425 ml)
1 pór
2 ks červená paprika
2 strúčiky cesnak

Postup prípravy receptu

Kukuricu scedíme. Baklažán nakrájame na kocky a opečieme na rozpálenom oleji dočervena. Necháme vychladnúť. Potom pridáme kukuricu, na kocky nakrájanú papriku, nakrájaný pór a rozmliaždeniu cesnak. Ochutíme soľou, korením a bazalkou. Zalejeme olivovým olejom a všetko premiešame.

Tip: Pridaním paradajok nakrájaných na mesiačiky získame ešte lepšiu chuť.

pripravil p. Albert Hauptmann

Komentáre k receptu Provensálsky šalát (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty