Prírodné kotlety s vôňou horčice
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 133786x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 lyžice | olej |
mleté čierne korenie | |
5 plátkov | bravčová kotleta |
1,5 lyžice | horcica |
2 ks | cibuľa (menšia) |
soľ | |
MAGGI korenia | |
2 - 3 lyžíc | hladká múka |
Postup prípravy receptu
Kotlety umyjeme, osušíme, osolíme a naklepeme. Na oleji je sprudka opečieme, potom podlejeme vodou a asi 30 minút dusíme. Mäkké kotlety vyberieme, udržujeme je teplé a do výpeku nasypeme nadrobno nasekanú cibuľu, speníme, zasypeme hladkou múkou a urobíme svetlú zápražku. Potom podlejeme troškou vody, pridáme horčicu, MAGGI, dosolíme, chvíľku povaríme a na tanieroch týmto prelievame kotlety. Vhodnou prílohou sú zemiaky a zeleninová obloha.