Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Prírodná kuracia pečeň s cibuľkou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 10065x
Prírodná kuracia pečeň s cibuľkou

Jednoduchá a rýchla úprava kuracích pečene, ktorá prekvapí.

vytlačiť recept Prírodná kuracia pečeň s cibuľkou
recept Prírodná kuracia pečeň s cibuľkou
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

500 g kuracia pečeň
3 lyžice slnečnicový olej

omáčka:

1 ks stredné cibule
1 lyžica solamyl
300 - 400 ml vlažná voda

podľa chuti:

čerstvý mletý korenie
soľ
sušený (granulovaný) cesnak

Postup prípravy receptu

Kuracia pečeň opláchneme, len prekrojíme v stredu a dobre osušíme. Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno. V panvici rozohrejeme olej, do ktorého vložíme restovat pečeň. Pečeň restujeme za občasného premiešania asi 5 minút pod pokrievkou, potom je poprášime lyžičkou korenia a kto má rád, môže pridať aj sušený cesnak. Znovu premiešame a restujeme ešte ďalších 5 - 10 minút. Potom mäkká pečeň poprášime soľou, premiešame, vyberieme z výpeku, ale udržujeme teplá. Vo vode rozmiešame solamyl a kašičku ochutíme lyžičkou soli a korením (cesnakom). Do výpeku dáme cibuľku a necháme ju osmažiť dozlatista. Cibuľku opatrne zalejeme kašičkou a omáčku necháme asi 5 minút prevariť. Podľa chuti prisolíme alebo připepříme. Restovanou prírodná kuracia pečeň s cibuľkou rozdelíme na taniere, pridáme omáčku a servírujeme treba s dusenou (varenú) ryžou.

Komentáre k receptu Prírodná kuracia pečeň s cibuľkou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty