Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pravý ruský boršč

  • polievky
  • ruská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 133265x
Pravý ruský boršč

Vynikajúci polievka podľa receptu mojej kamarátky Svetlany, ktorá pochádza u Ruska.

vytlačiť recept Pravý ruský boršč
recept Pravý ruský boršč sa mi páči
(Recept sa páči celkom 23x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

30 dkg hovädzie mäso
30 dkg bravčové mäso
5 ks nové korenie
2 ks bobkový list
1 ks červená repa
20 dkg kuracie mäso
2 ks polievkové kosti
10 ks celý korenie
5 ks klinček

Postup prípravy receptu

Hovädzie, bravčové a kuracie mäso a polievkové kosti dáme do hrnca, pridáme bobkový list, klinčeky, celé korenie a nové korenie. Zalejeme vodou a varíme, až je mäso mäkké. Umyjeme opatrne červenú repu, aby sa nenarušila šupku a uvaríme do mäkka. Na masle opražíme cibuľu, pridáme nastrúhanú koreňovú zeleninu, zalejeme vývarom z uvareného mäsa, pridáme nakrájané zemiaky a hlávkovú kapustu. Až je zelenina skoro hotová, pridáme nastrúhanú červenú repu, paradajkový pretlak, nakrájané uvarené mäso, prelisovaný alebo nastrúhaný cesnak a ostrejší klobásu. Osolíme, osladíme a okyselíme podľa svojej chuti.Necháme ešte chvíľku prevariť. Na tanieri ozdobíme kyslou smotanou a sekaným kôprom. Môžeme použiť aj kôpor zavarený.

Komentáre k receptu Pravý ruský boršč (9 komentárov)

  • VAS 14.March 2023 05:52

    Documents Cloned cardsBanknotes dollar / euro Pounds Driver's License, Passport, ID, IELTS, TOEFL, VISA, Birth Certificate, School Diplomas, Marriage, US GREENCARD, SSN and many more Email ( lifiben@gmail.com ) whatsapp +1540 2680762

  • Mária 10.October 2020 14:10

    A kyslú kapustu by som tam vôbec nedavala

  • Mária 10.October 2020 14:09

    Že klinčeky? Ja mam maminu z Ruska ale toto je bordel a nie boršč... A kopu ingrediencii tam chýba... Zasmiala som sa

  • HENO 18.February 2019 12:59

    a kde je z ingrediencií cesnak hlavková kapusta zemiaky klobáska maslo cibula zelenina paradajkový pretlak kyslá smotana a kopor

  • Mato? 08.April 2018 00:10

    Retard nad retarda... to je toto kotlebova stranka ci co?

  • Stano 19.December 2016 23:22

    Presne tak sa to má pripravovať

  • erika 10.April 2014 13:04

    je to viborne

  • Miso 29.October 2013 11:52

    toto ma byt pravy rusky borsc? fuj.

  • RENATA 17.November 2010 11:42

    JE DOBRE KED SA TAM PRIDA AJ TROCHA KYSLEJ KAPUSTY

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty