Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pravý ruský boršč

  • polievky
  • ruská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 132811x
Pravý ruský boršč

Vynikajúci polievka podľa receptu mojej kamarátky Svetlany, ktorá pochádza u Ruska.

vytlačiť recept Pravý ruský boršč
recept Pravý ruský boršč sa mi páči
(Recept sa páči celkom 23x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

30 dkg bravčové mäso
5 ks nové korenie
2 ks bobkový list
1 ks červená repa
20 dkg kuracie mäso
2 ks polievkové kosti
10 ks celý korenie
5 ks klinček
30 dkg hovädzie mäso

Postup prípravy receptu

Hovädzie, bravčové a kuracie mäso a polievkové kosti dáme do hrnca, pridáme bobkový list, klinčeky, celé korenie a nové korenie. Zalejeme vodou a varíme, až je mäso mäkké. Umyjeme opatrne červenú repu, aby sa nenarušila šupku a uvaríme do mäkka. Na masle opražíme cibuľu, pridáme nastrúhanú koreňovú zeleninu, zalejeme vývarom z uvareného mäsa, pridáme nakrájané zemiaky a hlávkovú kapustu. Až je zelenina skoro hotová, pridáme nastrúhanú červenú repu, paradajkový pretlak, nakrájané uvarené mäso, prelisovaný alebo nastrúhaný cesnak a ostrejší klobásu. Osolíme, osladíme a okyselíme podľa svojej chuti.Necháme ešte chvíľku prevariť. Na tanieri ozdobíme kyslou smotanou a sekaným kôprom. Môžeme použiť aj kôpor zavarený.

Komentáre k receptu Pravý ruský boršč (9 komentárov)

  • VAS 14.March 2023 05:52

    Documents Cloned cardsBanknotes dollar / euro Pounds Driver's License, Passport, ID, IELTS, TOEFL, VISA, Birth Certificate, School Diplomas, Marriage, US GREENCARD, SSN and many more Email ( lifiben@gmail.com ) whatsapp +1540 2680762

  • Mária 10.October 2020 14:10

    A kyslú kapustu by som tam vôbec nedavala

  • Mária 10.October 2020 14:09

    Že klinčeky? Ja mam maminu z Ruska ale toto je bordel a nie boršč... A kopu ingrediencii tam chýba... Zasmiala som sa

  • HENO 18.February 2019 12:59

    a kde je z ingrediencií cesnak hlavková kapusta zemiaky klobáska maslo cibula zelenina paradajkový pretlak kyslá smotana a kopor

  • Mato? 08.April 2018 00:10

    Retard nad retarda... to je toto kotlebova stranka ci co?

  • Stano 19.December 2016 23:22

    Presne tak sa to má pripravovať

  • erika 10.April 2014 13:04

    je to viborne

  • Miso 29.October 2013 11:52

    toto ma byt pravy rusky borsc? fuj.

  • RENATA 17.November 2010 11:42

    JE DOBRE KED SA TAM PRIDA AJ TROCHA KYSLEJ KAPUSTY

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty