Pravý ruský boršč
- polievky
- ruská kuchyňa
- doba prípravy: 150min.
- recept zobrazen: 132811x
Vynikajúci polievka podľa receptu mojej kamarátky Svetlany, ktorá pochádza u Ruska.
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
30 dkg | bravčové mäso |
5 ks | nové korenie |
2 ks | bobkový list |
1 ks | červená repa |
20 dkg | kuracie mäso |
2 ks | polievkové kosti |
10 ks | celý korenie |
5 ks | klinček |
30 dkg | hovädzie mäso |
Postup prípravy receptu
Hovädzie, bravčové a kuracie mäso a polievkové kosti dáme do hrnca, pridáme bobkový list, klinčeky, celé korenie a nové korenie. Zalejeme vodou a varíme, až je mäso mäkké. Umyjeme opatrne červenú repu, aby sa nenarušila šupku a uvaríme do mäkka. Na masle opražíme cibuľu, pridáme nastrúhanú koreňovú zeleninu, zalejeme vývarom z uvareného mäsa, pridáme nakrájané zemiaky a hlávkovú kapustu. Až je zelenina skoro hotová, pridáme nastrúhanú červenú repu, paradajkový pretlak, nakrájané uvarené mäso, prelisovaný alebo nastrúhaný cesnak a ostrejší klobásu. Osolíme, osladíme a okyselíme podľa svojej chuti.Necháme ešte chvíľku prevariť. Na tanieri ozdobíme kyslou smotanou a sekaným kôprom. Môžeme použiť aj kôpor zavarený.
Komentáre k receptu Pravý ruský boršč (9 komentárov)
-
VAS
14.March 2023 05:52
Documents Cloned cardsBanknotes dollar / euro Pounds Driver's License, Passport, ID, IELTS, TOEFL, VISA, Birth Certificate, School Diplomas, Marriage, US GREENCARD, SSN and many more Email ( lifiben@gmail.com ) whatsapp +1540 2680762
-
Mária
10.October 2020 14:10
A kyslú kapustu by som tam vôbec nedavala
-
Mária
10.October 2020 14:09
Že klinčeky? Ja mam maminu z Ruska ale toto je bordel a nie boršč... A kopu ingrediencii tam chýba... Zasmiala som sa
-
HENO
18.February 2019 12:59
a kde je z ingrediencií cesnak hlavková kapusta zemiaky klobáska maslo cibula zelenina paradajkový pretlak kyslá smotana a kopor
-
Mato?
08.April 2018 00:10
Retard nad retarda... to je toto kotlebova stranka ci co?
-
Stano
19.December 2016 23:22
Presne tak sa to má pripravovať
-
erika
10.April 2014 13:04
je to viborne
-
Miso
29.October 2013 11:52
toto ma byt pravy rusky borsc? fuj.
-
RENATA
17.November 2010 11:42
JE DOBRE KED SA TAM PRIDA AJ TROCHA KYSLEJ KAPUSTY