Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Prasacie slimáky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 131049x
Prasacie slimáky

Vynikajúce masovej roládky, ktoré môžeme pripraviť na sviatočný stôl.

vytlačiť recept Prasacie slimáky
recept Prasacie slimáky
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 lyžice olej
4 ks bravčové plátky
4 ks mladá cibuľka
soľ
mletý kmín
100 g anglická slanina
1 ks cibula
100 g údený syr (krájaný)

Postup prípravy receptu

Bravčové plátky naklepeme, osolíme a okmínujeme. Poukladáme plátky slaniny, syra a doprostred položíme očistenú mladú cibuľku. Dôkladne zabalíme do ruliček. Z tých potom krájame asi centimetrová kolieska, ktoré napichujeme na grilovacie ihly. V panvici rozpálime olej, roládky sprudka opečieme. Potom je preložíme na plech, pokladieme kolieskami cibule a upečieme. Prasa slimáky chutia s čerstvým chlebom a zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Prasacie slimáky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty