Prasacie slimáky
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 131049x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 lyžice | olej |
4 ks | bravčové plátky |
4 ks | mladá cibuľka |
soľ | |
mletý kmín | |
100 g | anglická slanina |
1 ks | cibula |
100 g | údený syr (krájaný) |
Postup prípravy receptu
Bravčové plátky naklepeme, osolíme a okmínujeme. Poukladáme plátky slaniny, syra a doprostred položíme očistenú mladú cibuľku. Dôkladne zabalíme do ruliček. Z tých potom krájame asi centimetrová kolieska, ktoré napichujeme na grilovacie ihly. V panvici rozpálime olej, roládky sprudka opečieme. Potom je preložíme na plech, pokladieme kolieskami cibule a upečieme. Prasa slimáky chutia s čerstvým chlebom a zeleninovým šalátom.